Trainingen

In de trainingen leer je jezelf goed kennen. Je bestudeert, vanuit je eigen PCM-profiel, wat jouw voorkeuren en valkuilen zijn als het gaat om jouw (voorspelbare) gedrag en communicatie. Onderwerpen zijn contact, motivatie en stressreacties.

Basis en verdieping

In een 3-daagse Basistraining bestudeer je vanuit je eigen PCM-profiel wat jouw voorkeuren en valkuilen zijn m.b.t. gedrag en communicatie (contact, motivatie, stressreactie). Maar ook wat jouw verbeter-elementen zijn en hoe je die kunt realiseren op een eenvoudige en doeltreffende manier.

In een 2-daagse Verdiepingstraining Stressmanagement en Conflicthantering ontrafel je de mechanismen van stress en krijg je praktische tools om conflicten en stress te voorkomen.

Incompany

Beide trainingen zijn zeer geschikt om als team te doen. De focus ligt dan op de werksetting. De trainingen kunnen ingezet worden om als nieuw team goed uit de startblokken te komen. Of juist als er gaandeweg problemen zijn ontstaan in de samenwerking.

INTAKE Ieder team en elke organisatie is uniek. Maar er zijn wel overeenkomsten in de uitdagingen en behoeften. Startpunt is een intake om het over het team te hebben. We kijken dan wat jullie willen en nodig hebben.

TEAMANALYSE
Volgende stap is de teamanalyse. Alle teamleden leren zichzelf kennen, als individu en als groepslid. Met het PCM-profiel en de PCM- teamanalyse krijg je inzicht in dagelijkse behoeften en stresspatronen die invloed hebben op de werkomgeving en cultuur.

MAATWERK PCM-PROGRAMMA
Betere communicatie en samenwerking binnen je team zijn binnen bereik! Ga aan de slag met een maatwerk PCM-programma. Bijvoorbeeld met interactieve trainingen, workshops, coaching en andere tools om dagelijks het verschil te maken.

Coaching Geursen Communicatie

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven?

Of jezelf beter leren kennen? Jezelf uitdagen? Zorgen dat je lekkerder in je vel komt te zitten? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de basis- of verdiepingstraining.

Alles begint met het ontdekken van je persoonlijkheid met het PCM-profiel. Vul onze gevalideerde vragenlijst in en ontdek je sterke punten, behoeften en waarschuwingssignalen. Pas de praktische vaardigheden direct toe en versterk je zelfmanagement en veerkracht.

In de basistraining (PCM 1) leer je de basisinzichten en -vaardigheden voor effectief communiceren, motivatie en zelfmanagement. Je gaat aan de slag met de tools die PCM biedt om jouw communicatiekracht te versterken. Voor deze training hoef je niet aan bepaalde voorwaarden te voldoen.

De verdiepingstraining (PCM 2) draait om conflicthantering en motivatie en is het vervolg op PCM 1. Verdiep je verder in stresspatronen en miscommunicatie en vergroot je vaardigheden om echt verbinding te maken. Om aan deze training mee te doen, moet je PCM 1 afgerond hebben.

Wil je meer informatie of een kennismakingsafspraak en horen wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.